Bedre overblik over naboer og adgangsstyring af beboere
Den seneste opdatering af Borigo giver bedre overblik over naboerne, introducerer en Bolig-profil og åbner muligheden for selv at administrere beboere på sin egen adresse. Læs om alle tre dele her.
Denne opdatering består af tre dele:
  1. Ny oversigt og et kort over dine naboer
  2. Bolig-profiler
  3. Administration af beboerne på ens egen adresse
Den seneste opdatering af Borigo er netop blevet lanceret. Vi har fokuseret på to ting, nemlig at vi som mennesker er meget visuelle, og at en stor del af naboskabet er, hvem der bor hvor. Vores mål har derfor været bedre at visualisere, dels hvor man bor i forhold til hinanden, dels hvem hver husstand består af. Til sidst har vi ønsket at give især ejere mulighed for at administrere beboerne på deres egen adresse.
1
Ny oversigt og et kort over dine naboer
Vi har udviklet to ting, når det kommer til overblikket over sine naboer. Dels en bedre oversigt og dels et helt nyt element, et vaskeægte kort.
Det er ønsket med den nye oversigt, at det skal være nemt og hurtigt at søge, sortere og filtrere på sine naboer.
Kortet viser, hvor man bor i forhold til hinanden.
Bor man i en etageejendom, får man en grafisk repræsentation af opgangen, så man kan se, hvem der bor over, under og ved siden af.
Det hele findes under menupunktet Naboer. Det tidligere hed Beboere, men man finder fortsat dem alle her.
2
Bolig-profiler
En nabo er sjældent en enkelt person. Der kan være flere medlemmer af den enkelte bolig, eller det kan være, at man har lejet sin bolig ud. Det har vi ønsket, at Borigo skal afspejle. Derfor introducerer vi et helt nyt element i Borigo: Bolig-profiler.
Hver bolig har nu sin egen profil. Man kan lægge et billede og en beskrivelse op af husstanden, og man kan se, hvem og hvad der er den enkelte beboers tilknytning til adressen, fx om man er ejer eller lejer. Her kan man også se, hvor adressen ligger på det nye kort.
3
Administration af beboerne på sin egen adresse
Hvem ved bedre, hvem der bor på den enkelte adresse end ejeren selv? For at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for beboere og administrator har vi indbygget muligheden for, at man selv kan administrere beboerne på den enkelte adresse. I modsætning til de to andre forbedringer, så er dette noget, den enkelte boligforening skal vælge til i indstillingerne af Borigo.
Ud over sin partner eller lejere, kan man oprette tilknyttede personer eller beboere uden mailadresse. Det giver mulighed for at oprette sine børn såvel som kæledyr, så alle medlemmer af husstanden kan være repræsenteret på Borigo! (Adgang til Borigo og kontakt til dem kræver dog en mailadresse.)
Til sidst har vi arbejdet med udflytning. Vi har gjort det muligt at flytte sig selv ud. Som ejer eller administrator på en adresse kan man angive udflytningsdatoer, hvor beboerne automatisk vil få lukket deres profil på Borigo.
Skriv til os
Det er den seneste opdatering til Borigo. Den har været længe undervejs, så vi glæder os til at kunne tage fat på andre ting. Vi har et andet større projekt på trapperne, som har også været længe undervejs. Det glæder vi os også meget til at dele det med jer!
Skriv til os på Facebook / Twitter / LinkedIn ... eller på eller direkte i Borigo.
Skrevet af Ole Torp Petersen d. 27. juni 2017.
Tagget med "Nyt på Borigo".
Del denne side: