Opgraderet opslagstavle og formatering af tekst
Vores seneste version af Borigo har mest givet anledning til arbejder bag scenen, men kommer også med et par forbedringer og ændringer. Udseendet af opslag er også blevet strammet op, og man kan lave punktopstilling påny. Læs med her.
Denne opdatering består af 3 dele:
  1. Teknisk opgradering af opslagstavlen
  2. Skarpere udseende af opslag
  3. Ny formatering af tekster (fx **fed**)
1
Teknisk opgradering af opslagstavlen
Opslagstavlen har fået et løft bag scenen. For de teknisk interesserede kører opslagstavlen nu i React-frameworket. For de mindre teknisk interesserede betyder det, at vi har bedre mulighed for at levere en god brugeroplevelse med hurtigere respons, ikke mindst når man klikker eller ændrer noget på siden.
2
Skarpere udseende af opslag
Opslagene på opslagstavlen har fået et designmæssigt løft. Specielt opslag på vegne af bestyrelsen (og for dem, der har de moduler aktiveret: administrator, ejendomsservice og boligudvikler) står nu endnu tydeligere frem. Disse parter sender vigtige informationer, så det har vi gerne ville afspejle i en skarpere profil på opslagstavlen og under deres egen side.
3
Ny formatering af tekster (fx **fed**)
Med den nye formatering af tekst kan vi genintroducere punktopstilling, både med tal og prikker, og mulighed for at forkorte links. Formateringen af tekst vil desuden fungere ens på tværs af platform og computer, tablet eller mobil. Det er fordelene ved formaterings-formen, som hedder Markdown. Det kræver dog noget ekstra af brugerne, nemlig at man skriver formateringen i sin tekst frem for at kunne markere og vælge formatering, fx fed.
Det skal du vide:
Tekst
**fed**
gør teksten fed.
*kursiv*
gør teksten kursiv.
Links
[Kort link](https://www.borigo.com)
laver et Kort link.
Punktopstilling
- Første punkt
- Andet punkt
Bliver til:
  • Første punkt
  • Andet punkt
Nummereret liste
1. Første punkt
2. Andet punkt
Bliver til:
  1. Første punkt
  2. Andet punkt
Skriv til os
Det er den seneste opdatering til Borigo.
Skriv til os på Facebook / Twitter / LinkedIn ... eller på eller direkte i Borigo.
Skrevet af Ole Torp Petersen d. 16. august 2017.
Tagget med "Nyt på Borigo".
Del denne side: