Borigo bliver en del af Wicomico
For at imødekomme den positive udvikling i ejendomsbranchen, som har fået øjnene op for fællesskab og digitale platforme, har vi søgt en partner. Det er nu lykkedes!
Der er sket en afgørende udvikling i ejendomsbranchen inden for de seneste år. Branchen har fået øjenene op for det store potentiale i at arbejde struktureret med at understøtte fællesskaber. For at imødekomme udviklingen har vi søgt en større partner, som deler vores vision om, at vi kan forbedre folks liv med bedre bolig-fællesskaber, og at digitale platforme kan spille en vigtig rolle her.
Det er nu lykkedes — Borigo bliver en del af Wicomico! 🥳
Borigo-partner Ole Torp Petersen, direktør Martin Elneff og teknisk chef Laus Brandt.
Hvad er Wicomico og Evryone-familien?
Wicomico udbyder også en kommunikationsplatform til bolig-fællesskaber, som dog er henvendt til større, professionelle aktører.
Wicomico er medlem af den del af Evryone-familien, der fokuserer på fællesskabs-orienterede IT-platforme. 
Evryone spreder sig (nu) over fem forskellige IT-produkter til både private og offentlige kunder og er over 20 engagerede medarbejdere, som arbejder og erfaringsudveksler på tværs af produkterne.
Hvad er forskellen på Wicomico og Borigo?
Wicomico er for professionelle, hvor Borigo i højere grad er for selvorganiserede fællesskaber.
Wicomico henvender sig til profesionelle aktører, der har et stærkt fokus på at understøtte fællesskabet med et behov for tilpasninger og modificeringer i forhold til brand, funktioner og processer. Borigo er for bolig-fællesskaber og andre boligforeninger med enklere behov, der i højere grad kan klare sig med en standardløsning.
Hvornår sker det?
Per 1. juli 2021 er det altså rent formelt Wicomico ApS, der udbyder og driver Borigo, som I kender det.
Hvad bringer fremtiden?
Vi har mange ideer både fra Borigo og Wicomico, som skal afprøves og måles, inden de når ud til jer. Vi mener, at naboskabet er løsningen på mange af nutidens udfordringer. Vi ved endnu ikke præcis, hvordan vi bedst gør, men vi glæder os til have jer med på rejsen.
Tak fordi I anbefaler os
Mange tak, fordi I anbefaler os eller betaler abonnement. Vi får mange flere henvendelser end før fra folk, der hørt om os fra jer. Og rigtig mange vælger at betale abonnement for Borigo. Det gør en kæmpe og afgørende forskel for, at vi er kommet så langt og kan komme tættere på vores mål. Det sender også et klart signal til os om, at vi skal klø på missionen om at udbyde fællesskabs-orienterede platforme og alternativer til persondata-udnyttende digitale platforme. Hvis I fortsætter, så gør vi.
Vi ser meget frem til at fortsætte vores mission med jer!
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om jeres muligheder, kan du kontakte:
Martin Elneff, /
Ole Torp Petersen, /
Du finder Wicomico på LinkedIn. Du finder Borigo på Facebook og Twitter.
Skrevet af Ole Torp Petersen d. 16. juni 2021.
Tagget med "Bag om Borigo".
Del denne side: