Smartere e-mailnotifikationer

Vi ved det godt... E-mailnotifikationerne i Borigo har ikke virket særlig godt, og vi har fået utroligt mange mails fra jer – enten fordi I får for mange, eller fordi I får for få. Det forsøger vi nu at rette op på.

I Borigo kan du nu selv styre, præcis hvilke mails, du ønsker at få. Fx kan du abonnére på enkelte kommentartråde, ligesom du i højere grad slipper for notifikationer fra frivillige grupper, som du ikke selv er medlem af.

Nogle gange vil man gerne kunne følge med i en kommentartråds udvikling – som fx her, hvor det ville være ærgerligt at gå glip af gode anbefalinger. Dette er nu muligt med knappen "Abonnér på kommentarer". Og fortryder du, kan du selvfølgelig altid afmelde igen.

Vælg selv, hvilke tråde du vil følge

Ofte er det i kommentartrådene, at den mest nyttige information bliver skrevet. I ovenstående eksempel har en beboer spurgt sine naboer til råds om valg af vinduespudser. Måske kommer det bedste tip først et par dage senere, og da kan man have glemt alt om indlægget. Fremover kan du imidlertid vælge at følge med på kommentartråde, som du finder særligt interessante. Klik på "Abonnér på kommentarer" og du får sendt en e-mail, hver gang der kommer nyt.

Simplere styring

Når du tidligere har oprettet et opslag, har du selv kunne vælge, om du ville udsende e-mails. Dette har skabt en del forvirring, og mange af jer har klaget over, at I manglede besked om visse opslag. Fremover er det ikke muligt at fravælge afsending af notifikationer. Til gengæld får den enkelte bruger så bedre kontrol over, hvilke mails han/hun ønsker at modtage.

Skrevet af Mads Dreisig-Johansen d.

Tagget med Nyt på Borigo og Feature..

Del denne side: