Fokus

Kom med bag om Borigo og bliv indviet i vores vision og vores fokus for 2016. Det bliver ikke nemt, men vi glæder os utrolig meget.

I december satte vi gang i arbejdet med at skifte navn fra Social Living til Borigo. Vi er nu firmaet, servicen og intranettet Borigo. Det er mere fokuseret, og der er mindre forvirring. Men vi stopper ikke helt der. Fokus bliver et vigtigt tema i 2016.

Borigo er moden og klar til næste niveau

Platformen Borigo har været under udvikling i lang tid. Faktisk siden 2011, da første version blev udviklet på Tietgenkollegiet. Det var efter flere eksperimenter med hjemmesider, blogs, CMS'er, maillister, filarkiver mv. Det resulterede aldrig i en tilfredsstillende løsning, hvilket blev starten på Social Living-platformen, som nu hedder Borigo.

Det blev også starten på samarbejdet med Tietgenkollegiet, 8TALLET, boligudvikleren Tetris og deres nye boligområde Radiorækkerne. Behovet i boligforeningerne har helt fra start drevet, hvordan og i hvilken retning Borigo skulle udvikles. I dag er Borigo blevet en moden platform med flere foreninger koblet på, som har en høj grad af brugeraktivitet og er med til at effektivisere kommunikationen, styrke engagementet og naboskabet i boligforeningerne.

Det er derfor tid til at tage Borigo til næste niveau. Der er et væld af ting, vi gerne vil forbedre, behov vi gerne vil imødekomme, og desuden vil vi gerne kunne tilbyde Borigo til alle boligforeninger i Danmark og på sigt i udlandet.

Vision — hvad skal Borigo være i fremtiden?

Vores vision er at blive boligforeningernes foretrukne og mest udbredte kommunikationsplatform for beboere og bestyrelse.

For at nå dertil har vi måtte sande, at vi mangler fokus. Vores svaghed er, at vi har svært ved at sige nej. Vi vil så gerne imødekomme alle ønsker og behov, og vi er jer, vores kære brugere, evige taknemmelige for, at I tager jer tid til at kontakte os. Det vil vi ikke ændre på, da vi helt og aldeles er overbeviste om, at vi kun ved at lytte til og forstå vores brugere kan bygge en succesfuld platform. Det vil vi nu kombinere med en klar idé om, hvor vi er på vej hen, og derfor arbejder vi på et sæt retningslinjer, vi kalder for vores produktvision.

Version 1 siger, at Borigo for boligforeningens beboere og bestyrelse skal være:

  1. Én indgang til al info — velorganiseret og søgbart
  2. Den mest effektive måde at kommunikere og holde sig opdateret på
  3. Den letteste måde at administrere fællesfaciliteter

Nye tiltag og forbedringer, men også ofringer

Det betyder, at vi sætter gang i en række tiltag og forbedringer. Men også nogle ofringer. Vi starter udviklingen af native mobile apps til iOS og Android. Vi redesigner systemet, så det bliver lettere og hurtigere at bruge. Vi udvikler næste udgave af bl.a. Beboermappen og notifikationssystemet. Der er også planer om et nyt bestyrelses-modul.

Det kræver mange ressourcer og frem for alt fokus. Så for at vi kan vælge ovenstående til, er der også ting, vi må vælge fra, for at vi i det store og hele kan udvikle et bedre produkt. Fremadrettet vil Borigo eksempelvis ikke kunne skræddersyes til foreningens egen identitet (bl.a. med topbanner) – værdien af tilpasningen står simpelthen ikke mål med den udfordring det giver i design og vedligeholdelse af platformen. Til gengæld bliver Borigo væsentlig bedre på andre, vigtige fronter.

API giver fleksibilitet og frihed

Vi mener, det er vigtigt, at I får mulighed for selv at udvide og tilpasse funktionaliteten på de områder, hvor Borigo kommer til kort. Her vil vi tilbyde fuld integration via et såkaldt API. Det betyder, at I får fuld kontrol over jeres data og kan integrere Borigo med andre IT-systemer. På den måde er I ikke fastlåste og ufleksible. Vi er overbeviste om, at det er sådan, fremtidens platforme skal bygges.

Tak – send os feedback

Vi har altså rigtig mange spændende planer for Borigo i 2016, som vi glæder os til at dele med jer. Tak for interessen for os og vores platform, vi håber meget at vores mere fokuserede linje og arbejde vil komme jer brugere til gode.

Som altid, hvis I har noget feedback eller forslag til, hvordan Borigo kan blive bedre, så skriv endelig til os på support@borigo.com. Vi er meget taknemmelige for ALLE input.

Godt nytår 2016.

Skrevet af Søren Torp Petersen d.

Tagget med Bag om Borigo.

Del denne side: