Opgradering af Borigo (lanceret)

Så er der endelig en ny, hurtigere version af Borigo i sigte. Den bliver lanceret inden for de næste par uger. Se før/efter-billeder med mere her. (Den er lanceret mandag den 27. juni 2016.)

Vi har længe ville lave en hurtigere og bedre oplevelse og bane vejen for rigtige apps til mobilen. Nu er der endelig lys forude for et arbejde, der har stået på siden efteråret.

Vi regner med at lancere de nye opdateringer inden for de næste par uger.

Vi ved, at det er træls med ændringer. Det er irriterende at skulle genskabe faste rutiner. Det gør også, at denne slags ændringer er et omdiskuteret emne internt. Vores håb er, at de kommende ændringer giver et minimum af bøvl, og at den enkelte på lidt længere sigt vil få en bedre oplevelse.

Ændringer på mobil

Vis kommentarer og Vis aktiviteter er rykket til ikoner i bunden af skærmen. Det er nu hurtigere at kommentere direkte på opslag på Opslagstavlen.

Ændringer på stor skærm

Vi har arbejdet med content first, altså "indholdet i centrum". Det betyder, at vi nu kan udnytte hele siden og køre fuld bredde, at Min profil er rykket nederst til venstre, men også at det fyldige topbanner har måtte lade livet. Det er også hurtigere at kommentere på opslag, direkte på Opslagstavlen.

At slå op

Begivenheder oprettes nu under Kalender, og rubrikannoncer under Markedsplads. Opslagstypen Spørgsmål er udgået for nu — de har vist sig svære at adskille fra Meddelelser. Meddelelser oprettes direkte på Opslagstavlen.

NYT: Du kan tilføje uendeligt mange billeder (og filer) til opslag – og til kommentarer (og til driftsager)! Det er en længe efterspurgt funktion, som vi er meget glade for at kunne lancere.

En ting, du vil lægge mærke til er, at punkt, nummerering og link ikonerne ikke længere er tilgængelige i værktøjslinien, når du laver et nyt opslag. Redigering med lidt mere avanceret formattering på tværs af mobil, tablet og computer er desværre fortsat dårligt understøttet, og selvom det ikke er med vores gode hjerte, har vi fravalgt at bruge alle vores udviklingsresourcer på den udfordring i denne opgradering.

Skjul rubrikannoncer

NYT: Du kan skjule rubrikannoncer fra din Opslagstavle. Det er også en længe ventet funktion, som vi er glade for at kunne introducere. Har du i øvrigt brug for at styre, hvad du får notifikationer på, er siden med notifikationsindstillinger også blevet opdateret.

Ryd op i dine rubrikannoncer

NYT: Endnu en eftertragtet funktionalitet. Nu kan du se en liste over dine egne rubrikannoncer og lukke dem, som er blevet uddateret.

Skriv endelig til os

Indtil vi har fået en bedre løsning til at få kommentarer, beder vi dig i al ærbødighed om at skrive til os på Facebook / Twitter / LinkedIn ... eller på support@borigo.com.

PS: God pension til Internet Explorer 9 og 10

Den nye version vil ikke kunne køre i de pensionerede internetbrowsere Internet Explorer 10 og 9 eller tidligere. Microsoft, som står bag, vedligeholder dem ikke længere, kun nogle få bruger Borigo med de browsere, og de er tunge at danse med.

Hvis du er én af de få, får du en besked i toppen af Borigo med en vejledning i at opgradere.

Skrevet af Ole Torp Petersen d.

Tagget med Nyt på Borigo.

Del denne side: